Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

η παπουτσοθήκη

Είχε αρχίσει να βρέχει...έριχνε πολύ βροχή...και ο καιρός ήταν βροχερός...!! Πήγε στην παπουτσοθήκη της...έβαλε το ενα της παπούτσι...έκλεισε την πόρτα της παπουτσοθήκης, κλείνοντας μέσα το άλλο της παπούτσι...!!!!

Συνήθως φορούσε και τα δυο της παπούτσια αλλά ήταν σαν να έκανε ενα τεστ στον εαυτό της...."πια η κατάληξη στο τέλος της μέρας?" αναρωτήθηκε...


"θα μείνω με ενα παπούτσι? θα βάλω και το άλλο μου παπούτσι και θα φοράω δύο? ή θα το βγάλω τελικά αυτό το ενα που φοράω?"
.....τέτοια πράγματα περίεργα πηγαινοερχόντουσαν στο μυαλό της....
και είχε αρχίσει να βρέχει...έριχνε πολύ βροχή....και ο καιρός ήταν βροχερός...!!!

Κατευθύνθηκε στην κουζίνα...κάθισε στην μεγάλη στρογγυλή τραπεζαρία...άπλωσε το χέρι της και άρπαξε ενα κουλούρι....τίναξε λίγο το σουσάμι του στην σακούλα που ήταν δίπλα της, τίναξε τα μαλλιά της και έπειτα τίναξε τα μυαλά της στον αέρα...υπνοβατούσε καιρό...μα ποιος περίμενε να έχει στα χέρια της ενα πιστόλι...αυτή ενα κουλούρι πήρε και....είχε αρχίσει να βρέχει....έριχνε πολύ βροχή...και ο καιρός ήταν βροχερός...!!!!

Στην κατσαρόλα έβραζαν τα μακαρόνια με τις αντζούγιες παρέα...ξεχασμένα...λίγο ακόμα ήθελαν για να κολλήσουν στην κατσαρόλα...δεν ήταν γνωστή για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά σίγουρα μόνο ενας σκελετός θα εκτιμούσε τα εξαίσια πιάτα της....

Τις άρεσε πολύ να επαναλαμβάνετε νομίζω....τίναξε τα μαλλιά της, τίναξε το σουσάμι απο το κουλούρι της, έβαλε το ένα της παπούτσι απο την παπουτσοθήκη της και κατευθύνθηκε στην κουζίνα.....τίναξε τα μαλλιά της, τίναξε το σουσάμι απο το κουλούρι της, έβαλε το ένα της παπούτσι απο την παπουτσοθήκη της και κατευθύνθηκε στην κουζίνα.....είχε αρχίσει να βρέχει...έριχνε πολύ βροχή...και ο καιρός ήταν βροχερός...!!!!

Η παπουτσοθήκη στεκόταν ακούνητη να την βλέπει να επαναλαμβάνεται και ενα χαρτάκι επάνω της έγραφε μπαρουταποθήκη....αλλά δεν είχε καμία σημασία πια, ούτως ή άλλως...το γεύμα για τον σκελετό ήταν μόλις έτοιμο...!!!!1 σχόλιο:

 1. Περασα μετα απο πολυ καιρο για να σου ευχηθω Υγεια πανω απ ολα!!!!
  Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει όλους και να μας δώσει το χαμόγελο και καθετι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.
  ˛.°★。˛ΟΜΟΡΦΑ ��˛ ΜΑΓΙΚΑ ��˛ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ°.★* *
  ˛°_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。**
  ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ~`˛_Π_____. * ˛*
  .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*../______/~\*.
  *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬-

  ΑπάντησηΔιαγραφή